Когато 31-годишната Катрин Зита-Джоунс и 56-годишният Майкъл Дъглас се женят през

...
Когато 31-годишната Катрин Зита-Джоунс и 56-годишният Майкъл Дъглас се женят през
Коментари Харесай

Любовта ги подмладява: Катрин Зита-Джоунс днес става на 54, а Майкъл Дъглас на 79

Когато  31-годишната Катрин Зита-Джоунс и 56-годишният Майкъл Дъглас се женят през 2000 година , надали доста хора са считали, че ще двойката ще остане дълго време дружно. 22 години и 2 прелестни деца по-късно, те към момента са сплотено семейство. Двамата ги сплотява и още един любопитен факт - родени са на една и съща дата! На 25 септември и двамата честват своя рожден ден.

Днес Катрин Зита-Джоунс става на 54, а Майкъл Дъглас на 79!

Актрисата не пропусна да поздрави своя обичан в обществените мрежи. Тя разгласява прочувствено видео с детски и други по-стари фотоси на Майкъл и го поздрави за празника.
                             

Актьорът също върна жеста, публикувайки кадър на обичаната си с благопожелание за рождения ѝ ден:
                             

Актьорът Дани Де Вито ги среща през 1998 г. и сред тях незабавно прехвърчат искри.

По-късно вечерта се оказва, че двамата са настанени един до различен на вечеря и незабавно стопяват ледовете, откакто откриват, че са родени на една и съща дата. Искрите на любовта пламват незабавно. 

Дъглас знае през цялото време, че Катрин е дамата на сърцето му, само че при нея допускането става малко по-бавно. За онази нощ артистът споделя пред “Hollywood Reporter ”:  „ Погледнах я и споделих: „ Катрин, аз ще бъда бащата на твоите деца “.

 катрин зита джоунс майкъл дъглас Getty

Все пак  през 1999 година той пада на колене  и прави предложение, през лятото на 2000 година се ражда първото им дете – синът им Дилън, а три месеца по-късно идва и сватбата.

До огромна степен здравото им семейство се крепи на забавното време, прекарано в компанията един на различен, признава Катрин.

„ Първо, доста се забавляваме дружно. Съпругът ми е с 25 години по-възрастен от мен; това не е загадка. Не би било обикновено, в случай че при една връзка няма възходи и падения. Постоянното е обич и почитание. Никога, в никакъв случай не сме губили възприятието си за комизъм и се радваме на компанията на другия “ , споделя носителката на Оскар.

 катрин зита джоунс майкъл дъглас Getty

Зита-Джоунс също споделя, че  техните гъвкави графици като артисти им разрешават да прекарват повече време дружно .

Вижте тук вълнуващи фотоси на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас през годините:
 Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс през годините  Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс през годините  Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс през годините  Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР